• FRI FRAGT OVER DKK 1000
  • AFHENT ORDRER I BUTIKKEN
  • HOLLY KLUBBEN
  • KURATEREDE SMYKKER
  • BORGERGADE 17B
  • NYHEDER HVER UGE

Betalingsinformation

PRISER

Alle priser på www.hollygolightly.dk er angivet I DKK og I EURO. Prisen på hvert enkelt produkt er angivet uden forsendelsesomkostninger men inkluderet den danske momssats på 25%. Holly Golightly’s webshop forbeholder sig retten til at ændre priser på sine produkter online. Priserne på produkterne vil i løbet af ordreafgivelsen være gældende under hele den specifikke proces. Holly Golightly kan ikke blive holdt ansvarlig for eventuelle valutaændringer eller valutakurser, som en bank måtte have ved veksling fra DKK til EURO.

BETALINGSMETODER

Du kan anvende følgende betalingsmetoder på www.hollygolightly.dk: Dankort, Visa, Visa Electron, Euro- & MasterCard, American Express, JCB cards og MobilePay. Venligst vær opmærksom på, at beløbet først bliver trukket på dit kort ved ordrebehandling.

SKATTER & MOMS

Skatter og afgifter beregnes ud fra din forsendelsesdestination. DK-moms pålægges ordrer afsendt inden for Danmark, og lokal moms pålægges alle andre EU-destinationer. Købere fra EU-lande betaler den danske moms, men de betaler intet toldgebyr, hvilket følger den danske politik vedrørende salg inden for EU.
 
Hvis din ordre sendes til en destination uden for EU, skal du ikke betale dansk moms/skatter, men du kan blive pålagt skat, told og importafgifter af din lokale regering. Transportøren vil kontakte dig i tilfælde af ekstra gebyrer eller toldbehandling. Venligst vær opmærksom på at dette kan forsinke forsendelsen, da varerne vil blive tilbageholdt i tolden. Det er dit eget ansvar at betale for disse eventuelle ekstragebyrer. Holly Golightly er ikke ansvarlig for dine lokale skatter og afgifter. Alle yderligere skatter og gebyrer er kundens ansvar, som Holly Golightly ikke kan holdes ansvarlig for. Varer vil blive afsendt fra København, Danmark, med en faktura, der angiver den nøjagtige sum af varer købt i DKK. 
 
De fleste lande sendes til på DDP-basis (Delivery Duty Paid), hvilket betyder, at al relevant import og told vil være inkluderet i produktprisen.
 
Følgende lande sendes der til på DDP-basis (Delivery Duty Paid):
 
 
Australien
Indien
Portugal
Bahrain
Irland
Puerto Rico
Belgen
Italien
Qatar
Brunei
Japan
Romænien
Bulgarien
Jordan
Saudi Arabien
Canada
Kina
Singapore
Chile
Kroatien
Slovakiet
Cypern
Kuwait
Slovenien
Danmark
Letland
Sydafrika
Egypten
Litauen
Sydkorea
England
Luxembourg
Spanien
Estonien
Malaysia
Sverige
Finland
Malta
Schweiz
Forenede Arabiske Emirater
Monaco
Thailand
Frankrig
New Zealand
Tjekkiet
Grækenland
Norge
Tyskland
Holland
Oman
Ungarn
Indien
Philippinerne
Venezuela
Irland
Polen
Østrig

 

Hvis en DDU (Delivery Duty Unpaid) destination vælges, er de viste produktpriser eksklusiv alle skatter og afgifter samt DK moms. Som modtager er du ansvarlig for alle importafgifter, told og lokale salgsafgifter, der opkræves af det land, som du sender til. Betaling af disse er nødvendig for at frigive din ordre fra tolden ved ankomst. Da vi ikke er i stand til at oplyse disse eventuelle omkostninger, vil vi altid anmode om din bekræftelse via e-mail, inden vi afsender en DDU-ordre. Venligst vær opmærksom på denne e-mail for at kunne sikre rettidig afsendelse af din ordre.

2023 © ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES HOLLY GOLIGHTLY - CVR: 39714167