• FRI FRAGT OVER DKK 1000
  • AFHENTNING I BUTIKKEN
  • HOLLY KLUBBEN
  • NYHEDER HVER UGE
  • BORGERGADE 17B
  • KURATEREDE SMYKKER

LEVERING

FORSENDELSE & RETURNERING

Når du aflægger en ordre på www.hollygolightly.dk, modtager du en bekræftelse på e-mail, der konfirmerer dit køb www.hollygolightly.dk. Dette sker så snart, at du har aflagt ordren. 

Holly Golightly benytter sig af PostNord til lande i Europa. Din ordre vil blive afsendt inden for 1-3 hverdage fra datoen, hvor du har aflagt ordren. Hvis din ordre er aflagt efter fredag kl. 15 vil den blive afsendt den efterfølgende mandag. Når vi har afsendt din ordre, vil du modtaget et fragtdokument fra Holly Golightly, der indeholder et trackingnummer. Hvis din pakke er blevet beskadiget i forsendelse skal du kontakte os hurtigst muligt, hvorefter vi vil reportere skaden til PostNord. 

Forsendelser uden for Europa sendes med FedEx eller UPS. Forsendelser til udlandet leveres primært som erhvervsforsendelse, hvorfor vi ikke har muligheden for at levere forsendelse som gave til lande udenfor EU. Normalvis bliver forsendelserne leveret inden for 4-5 hverdage i Europa. Udenfor Europa bliver forsendelserne leveret inden for 5-7 hverdage. Du modtager et fragtdokument per mail fra FedEx og UPS, som inkluderer et trackingnummer.

Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over DKK 1000 i Danmark med levering til pakkeboks. Vi tilbyder ligeledes fri fragt på alle internationale ordrer i Europa på ordrer over DKK 3000.

Holly Golightly er ikke ansvarlig for beskadiget varer under forsendelsesprocessen. Vi bestræber at pakke vores varer på bedst mulige vis, så eventuelle skader ikke sker. Holly Golightly kan heller ikke blive holdt ansvarlig for forsinkelser under forsendelsen. Ved udsalgsperioder bedes du venligst være opmærksom på, at forsendelse af din ordre kan vare lidt længere. 

Det er ikke muligt at shoppe Dries Van Noten online til levering udenfor Europa. 

AFHENTNING I BUTIKKEN

Ordrer til afhentning i butikken kan blive afhentet i løbet af butikkens åbningstider. 

Du vil modtage email, når du kan afhente din ordre i butikken i Borgergade 17B i København. Venligst bed personalet om at finde din pakke, når du kommer for at afhente den.

2022 © ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES HOLLY GOLIGHTLY - CVR: 39714167