• FRI FRAGT OVER DKK 1000
 • AFHENT ORDRER I BUTIKKEN
 • HOLLY KLUBBEN
 • KURATEREDE SMYKKER
 • BORGERGADE 17B
 • NYHEDER HVER UGE

Edith Hegedüs

(8)

8 varer

 1. Giselle Halskæde
  Onesize
   Edith Hegedüs
   As low as DKK 5.500,00

   Fin halskæde fra Edith Hegedüs. Halskæden er lavet i guld og har form som en lille sløjfe. I midten er en klar diamant. Halskæden er håndlavet i Danmark og som kan bruges til alle lejligheder.

   Længde: 40 cm

   Farve: Guld

   Materiale: 18K guld og 0.005ct TW VS diamant

  • Giselle Øreringe
   Onesize
    Edith Hegedüs
    As low as DKK 5.200,00

    Fine øreringe fra Edith Hegedüs. Øreringene er lavet i guld og har form som en lille sløjfe. I midten er en klar diamant og en sommerfuglelukning bagtil. Øreringene er håndlavede i Danmark og har en elegant størrelse, som kan bruges til alle lejligheder.

    Farve: Guld

    Materiale: 18K guld og 2x 0.005ct TW VS diamanter

   • Turmalin Belle de Nuit Ring
    54
     Edith Hegedüs
     As low as DKK 29.000,00

     Edith Hegedüs Turmalin Belle de Nuit Ring er lavet i 18 karat guld og overdådige brillianter. Ringens kerne består af en smuk grøn turmalinsten, som omkredses af diamanter i forskellige størrelser. Et klassisk og veludført håndværk der også kan bestå som forlovelsesring til kvinden, der ønsker en mere utraditionel ring.

     Farve: Guld med grøn turmalinsten

     Materiale: 18K guld, 2 x 0,05, 4 x 0,01, 6 x 0,005 karat TW VS diamanter

     Hvis dem tilgængelig størrelse ikke passer din ringstørrelse, kan vi tilbyde dig at få den ændret

    • Seahorse Halskæde
     Onesize
     • New arrival
     Edith Hegedüs
     As low as DKK 11.000,00

     Edith Hegedüs Seahorse Halskæde er lavet i 18 karat guld med en nøje støbt søhest i hvid perlemor indrammet i guld. Halskæden er lavet med en klassisk guldkæde med en kroget lås, der holder kæden fastgjort til halsen. Et unikt smykke til din smykkekollektion, der vil pryde til hals både til hverdag og ved pæne anledninger.

     Materiale: 18K guld med søhestevedhæng i perlemor

    • Fish Halskæde
     Onesize
     • New arrival
     Edith Hegedüs
     As low as DKK 10.800,00

     Edith Hegedüs Fish Halskæde er lavet i 18 karat guld med en unik fisk i keramik og et simpelt brilliantvedhæng. Halskæden er lavet med en klassisk guldkæde med en kroget lås, der holder kæden fastgjort til halsen. Den blå keramikfisk er håndlavet i en hvid farve med blå optegninger. Et unika designet smykke til din samling, som du derfor ikke finder på andre end dig.

     Materiale: 18K guld med keramikfisk og 0,05 karat TWvs brillant

    • Poetry Øreringe
     Onesize
     • New arrival
     Edith Hegedüs
     As low as DKK 39.000,00

     Edith Hegedüs Poetry Øreringe er lavet i 18 karat guld med overdådige brillianter samt smukke onyxsten og blomsterkaméer. Øreringene består af tre forskellige vedhæng i tre varierende dimensioner og fastgøres til øret med klassisk sommerfugllås. Det første vedhæng er lavet af guld med tonede blomstermotiver, det midterste vedhæng består af sort onyx med diamanter og det nederste vedhæng er unikke blomsterkaméer i en klassiske kamefarver. Et helt unikt par øreringe til at investere i, og som du vil have i din smykkekollektion til evig tid.

     Materiale: 18K guld med 2 x 0,10ct TWvs brillanter, onyx og håndskårne blomsterkaméer

     Disse øreringe sælges som et par

    • Hirondelle Noir Øreringe
     Onesize
     • New arrival
     Edith Hegedüs
     As low as DKK 19.000,00

     Edith Hegedüs Hirondelle Noir Øreringe er lavet i 18 karat guld med smukke månesten og unikt vintageglas med blomstermotiver. Øreringene er designet med detaljeret fuglemtiv i guld og fastgøres med en klassisk sommerfugllås. De består af to forskellige vedhæng, der hænger ned fra fuglene; først smukke månestensvedhæng og dernæst sort vintageglasvedhæng. Et par helt unikke øreringe, der vil pryde dine ører og tilføre et statement til både et dagligt look eller en aftenanledning.

     Materiale: 18K guld med månesten og sort vintageglas

     Disse øreringe sælges som et par

    • Giselle Feline Øreringe
     Onesize
     • New arrival
     Edith Hegedüs
     As low as DKK 21.000,00

     Edith Hegedüs Giselle Feline Øreringe er lavet i 18 karat guld med smukke koralsten og unikt vintageglas med blomstermotiver. Øreringene er designet med Edith Hegedüs signatursløjfer og fastgøres med en klassisk sommerfugllås. De består af to forskellige vedhæng, der hænger ned fra sløfjerne; først smukke koralvedhæng og dernæst vintageglasvedhæng. Et par helt unikke øreringe, der vil pryde dine ører og tilføre et statement til både et dagligt look eller en aftenanledning.

     Materiale: 18K guld med koral og vintageglas med blomster

     Disse øreringe sælges som et par

    8 varer

    2023 © ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES HOLLY GOLIGHTLY - CVR: 39714167